WhatsApp_Image_2022-04-05_at_12.19.47-removebg-preview

Prof. Marinela Marc
Inspector Școlar General,
Inspectoratul Școlar Județean, Cluj

Cuvânt de bun venit

marinela marc

Dragi elevi, participanți la etapa națională a Olimpiadei de Biologie,

Vă felicit pentru performanța calificării la etapa națională a Olimpiadei de Biologie!

Mă bucur că, după doi ani care nu ne-au permis desfășurarea de olimpiade școlare, în sfârșit, aveți posibilitatea de a vă pune în valoare competențele și motivația de a face performanță, într-o competiție cu cei mai buni elevi din țară la această disciplină.

Consider că desemnarea municipiului Cluj-Napoca pentru desfășurarea acestei competiții este cea mai potrivită alegere pentru pasiunea voastră. Veți veni într-un oraș care susține inovarea, în care se investește foarte mult în educație și cercetare, care are cea mai bine cotată universitate din țară în topurile europene, Universitatea „Babeș-Bolyai”, dar și alte universități de prestigiu, unde pasiunea voastră pentru biologie ar putea să se concretizeze într-un parcurs academic și o carieră de succes la companii locale, de asemenea recunoscute pe plan intern și european.

Olimpiadele școlare reprezintă nu numai cadrul de a identifica și promova excelența în educație, ci și un prilej minunat pentru copii și tineri de a se întâlni, de a lega prietenii cu alți colegi pasionați de cunoaștere, astfel încât vă urez să profitați din plin de șederea voastră aici, de programul și surprizele pe care noi, organizatorii le-am gândit pentru voi și să reveniți, cu drag la Cluj-Napoca, fie ca studenți, fie ca turiști, în acest oraș care oferă nenumărate posibilități de petrecere a timpului liber, un oraș al festivalurilor, al târgurilor de carte, al competițiilor sportive.

Vă urez tuturor succes și am convingerea că, prin pasiunea voastră pentru știință, veți reuși să contribuiți la schimbarea în bine a lumii în care trăim!

right-quote
right-quote